Kip 310 met een totaal gewicht van 750KG

Prijs
Verkocht
Financieren
Aankoopkeuring
Merk
Kip
Model
310
Uitvoering
met een totaal gewicht van 750KG
Carrosserie
Caravan
Apk
Nee
Datum eerste toelating
05-01-1980
Bouwjaar
01-1980
Brandstof
Geen voorkeur

Opmerkingen

leuke kleine 3 persoons op gepimte kip 310 met een totaal gewicht van 750KG en dus te trekken met iedere auto gewoon met witte plaat. Caravan compleet met wasbak met kraantje 2 pits gaskookstel, gaskachel, grote kleding kast. Voor 2x2 zit om te zetten tot 2 persoons bed en achter bankje waar 1 persoon kan slapen.

Leuke caravan voor bewoning, foodtruck, speelhuisje, schaftkeet, zuipkeet, carnaval, kantoor, etc.. etc...

Vermelde prijs betreft een VASTE meeneem prijs dus bespaar je de moeite op biedingen wordt niet gereageerd. Wij reserveren niet het is bij ons komen kijken betalen meenemen!!!

Inruil van uw Caravan - Camper - Aanhangwagen - Paardentrailer - Auto - Bedrijfswagen altijd bespreekbaar op handelsbasis.

Wij zijn een RDW erkend bedrijf en tenaamstelling kunnen wijzelf 7 dagen per week 24 uur per dag verzorgen.

Doordat wij hele dagen onderweg zijn, zijn wij van Maandag t/m Vrijdag gesloten!!!
Zaterdags geopend van 11:00 - 16:00
Zondags van 12:00 - 15:00

Inruil van uw Caravan - Camper - Aanhangwagen - Paardentrailer - Auto - Bedrijfswagen altijd bespreekbaar op handelsbasis.

Voor meer caravans en overige occasions zie overige advertenties of bezoek onze website!!

Over ons:
Occasions Brabant.nl is uw adres in Nederland als het gaat om de In- en Verkoop van gebruikte Low-Budget Caravans, Auto's, Bedrijfswagens, Aanhangwagens, Paardentrailers, Boten en meer.

Wij van Occasions Brabant.nl zijn onderdeel van Caravansloperij Brabant en zijn een onafhankelijk bedrijf en zijn niet samen met welk caravanbedrijf of handelaar dan ook en daardoor kunnen wij onze occasions dan ook voor scherpe prijzen aanbieden.

Wij staan voor:
Occasions Brabant.nl staat voor Snelle ophaalservice – Breed assortiment aan Caravans en Occasions – Caravansloperij – Snel wisselend aanbod – Verhuur - Verkoopbemiddeling - Transport - Berging - Goeie service in Nederland en België

Volg ons ook op Facebook – Instagram en Google en blijf van alles op de hoogte.

Reparaties:
Al onze occasions die bij ons binnen komen worden door onze monteurs eerst technisch en indien er gebreken zijn hersteld auto's die geen geldig A.P.K keuring hebben worden door ons eventueel voorzien van een nieuwe A.P.K tenzij anders aangegeven!! Al onze occasions worden bij binnen komst van binnen en buiten schoon gemaakt.

RDW erkend bedrijf:
Wij van Occasions Brabant.nl zijn een RDW erkend bedrijf vrijwaren, tenaamstelling, export + documenten + verzekeringen kunnen wij dan ook zelf 7 dagen per week 24 uur per dag zelf verzorgen u hoeft hiervoor dus niet naar een kenteken loket.

Occasion Inkoop:
Wij kopen ook alle merken Caravans, Auto's, Bedrijfswagens, Aanhangwagens, Paardentrailers, Boten inc trailer in, Caravans kopen wij in met en zonder eigen kenteken/ registratie bewijs meerdere caravans in 1 koop altijd welkom. Bied uw occasion aan via whatsapp 06-21330455 of mail [email protected] maar u kunt er ook altijd zelf mee langs komen bij ons.

Caravansloperij Brabant:
Wij beschikken ook over een Caravansloperij genaamd Caravansloperij Brabant en zijn dan ook uw adres als het gaat om de GRATIS afvoer van uw oude – sloop caravan 7 dagen per week 24 uur per dag staan onze chauffeurs voor u klaar door heel Nederland, België en Duitsland. Ook vind u bij ons een ruim aanbod sloop caravans waar u als klant zelf uw gezochte onderdeel uit/af kan halen maar ook hebben wij een ruim assortiment losse onderdelen op voorraad denk hierbij aan: Wielen, Ramen, Deuren, Interieur, Keukens, Badkamers, etc…

Onze advertenties zijn met uiterste zorgvuldigheid opgesteld,
er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.
de occasions worden verkocht in de compleetheid zoals
te zien op onze verkoop locatie.

  • 2x2 zit voor
  • Dakluik
  • Disselbak
  • Gaskachel
  • Geremd
  • Keukenblok
  • Leeslampje
  • Openslaande Ramen
  • Schokbreker
  • wasbak met kraantje
Motor
Brandstof
Geen voorkeur
Exterieur
Gewicht
500 kg
Afmetingen
4000 mm x 2050 mm x 0 mm
(lengte *breedte * hoogte)
Laadvermogen
Max 250 kg